Op initiatief van Stichting Activiteiten Mill werd in 2016 voor het eerst de dorpsquiz Zuuk ut mar uut georganiseerd. Hieraan namen 50 teams deel. Ook in 2017 was er een editie, waar ook 50 teams actief waren. In 2019 werd op 5 oktober de derde Zuuk ut mar uut gehouden. Met 55 teams en ruim 800 deelnemers kan de organisatie tevreden terugkijken op een zeer geslaagde editie.

Op zaterdag 2 oktober 2021 zal opnieuw Zuuk ut mar uut worden gespeeld.

Reserveer die datum in de agenda. Aanmelden kan vanaf een nog later te bepalen moment. Let op onze Facebookpagina en publicaties in de media.

Hier de vragen (.zip) en antwoorden (.pdf) van Zuuk ut mar uut 2019.

Nieuws inMill.nl

20 oktober 2020

 • Dit jaar geen griezeltochten tijdens Halloween in Mill

  Al heel wat jaren organiseert een werkgroep bestaande uit leden van Scouting Mill, Ondernemers Collectief Mill en Stichting Activiteiten Mill een Halloween- en Griezeltocht in Mill.

 • Eerste oogst voor Brabanthop in Wilbertoord

  Sinds vorig jaar is Giel Bongers aan de Katwijksebaan in Wilbertoord actief met Brabanthop. Afgelopen zomer was de Lokale Omroep Mill al te gast bij Brabanthop om meer te weten te komen over de teelt van hop.

 • Achterbanvergadering VKP 20 oktober 2020

  Voorafgaand aan de vergaderingen van de Commissies Ruimte & Economie en Samenleving en Bestuur en de Raadsvergadering, organiseert de VKP altijd een openbare achterbanvergadering.

 • Asieldier van de week: Amor

  Ruim 4,5 jaar zat Amor in het asiel voor hij een liefdevol thuis vond. Helaas mocht dit geluk niet heel lang duren.