Op initiatief van Stichting Activiteiten Mill werd in 2016 voor het eerst de dorpsquiz Zuuk ut mar uut georganiseerd. Hieraan namen 50 teams deel. Ook in 2017 was er een editie, waar ook 50 teams actief waren. In 2019 werd op 5 oktober de derde Zuuk ut mar uut gehouden. Met 55 teams en ruim 800 deelnemers kan de organisatie tevreden terugkijken op een zeer geslaagde editie.

Op zaterdag 2 oktober 2021 zal opnieuw Zuuk ut mar uut worden gespeeld.

Reserveer die datum in de agenda. Aanmelden kan vanaf een nog later te bepalen moment. Let op onze Facebookpagina en publicaties in de media.

Hier de vragen (.zip) en antwoorden (.pdf) van Zuuk ut mar uut 2019.

Nieuws inMill.nl

14 oktober 2019

 • Ook derde wedstrijd wordt gewonnen door dames MHV’81

  Op zaterdagavond 12 oktober stond de tweede thuiswedstrijd van de Dames 1 van MHV’81 op het programma. In De Looierij, waar de tribunes weer goed gevuld waren, was BSAC uit Maasbree de tegenstander. Op voorhand leek het al een spannende wedstrijd te gaan worden. Beide teams hadden namelijk nog niet verloren in de competitie.

 • Documentaire Papa’s bloed - Missie voor stamceldonatie van overleden Dennis Verweijen gaat door

  Twee jaar nadat de 37-jarige Dennis Verweijen uit Mill overleed aan leukemie, gaat in de nationale donorweek de documentaire ‘Papa’s bloed’ in première. Het gaat over de indrukwekkende missie van deze bijzondere man: het werven van stamceldonoren.

 • Juliana moeizaam langs De Zwaluw

  Op een zeer warme 13 oktober mocht Juliana aantreden tegen De Zwaluw in Oeffelt. Op een zwaar veld was Juliana steeds de betere ploeg, toch kwam de overwinning moeizaam tot stand.

 • DWSH'18 steelt punt bij angstgegner Sambeek

  Waar vorig jaar twee keer verloren werd van het werkvoetbal van Sambeek, stond er nu een andere opdracht op het spel: ongeslagen blijven. Dat de opdracht lastig ging worden, was van tevoren bekend. Trainer John van Geenen miste vier basisspelers in verband met werk en vakantie.